Deauville Court

Located in the affluent St Georges Hill Estate in Weybridge, the brief was to extend and renovate the existing six bedroom French Empire style mansion. 

The style of the mansion is retained, with a curved rear extension housing a new circular kitchen which sits beneath a large glass dome. 

Above the existing swimming pool a new mansard roof, which replicates the detailing and style used elsewhere, crowns the existing flat roof structure to provide additional internal area.  A cinema room and Gym provide additional family accommodation within this newly created space

Internally, a sweeping helical stair, within a triple storey atrium  connects all three floors in a grand gesture.

 

Client     Private

Budget  £200K

Type       Domestic

LPA         Weybridge

Status    Feasibility

057-DeauvilleCourt-OptionB-RearView.jpg
 
057-DeauvilleCourt-OptionB-FrontView.jpg